Waarom Goed Verzorgd?

Waarom zou u Goed Verzorgd Thuiszorg kiezen en niet een andere particuliere thuiszorg?
Een belangrijk verschil tussen andere particuliere thuiszorgbedrijven en Goed Verzorgd is het volgende:

Veel particuliere thuiszorgbedrijven hebben ook een standaardthuiszorg in hun pakket, ofwel de "zorg in natura". In die gevallen kan de verzekering eisen dat een bepaald aantal klanten per dag verzorgd wordt. Hiervoor kan extra personeel nodig zijn dat er soms niet is. Dit zou dan ten koste kunnen gaan van de zorg (tijd) van alle klanten.
Goed Verzorgd heeft die verplichting niet en kan daarom, als dat nodig is, meer tijd voor de klant uittrekken. Als meer mensen zich aanmelden dan wij kunnen verzorgen, dan worden zij op een wachtlijst geplaatst.
Hierdoor kunnen wij garanderen dat de kwaliteit van de zorg hoog blijft. Als u onze klant bent gaat de kwaliteit dus niet achteruit als we nieuwe klanten krijgen.
Goed Verzorgd staat voor zorgkwaliteit!
Hoe doen wij dit en waarom zijn wij anders?

De eerste kennismaking is meteen al anders dan bij andere thuiszorginstanties.
Wij komen gratis en vrijblijvend de eerste keer langs om met u kennis te maken en te bespreken wat u voor zorg nodig heeft en hoe wij dat kunnen invullen.

Als enige particuliere thuiszorg verlenen wij ook minder dan n uur zorg. Het minimum is 15 minuten. In overleg met u bepalen wij hoeveel tijd u nodig heeft of waar u behoefte aan heeft. Ons uitgangspunt is zorgvuldigheid en aandacht. Hierdoor kunnen wij u rustig helpen en nog eens een praatje maken, als u daar behoefte aan heeft.
Wij hebben verschillende verzorgenden/verpleegkundigen in dienst. Doordat de leiding van Goed Verzorgd zelf k de wijk in gaat, ziet deze met eigen ogen wat er speelt en of alles goed gaat. Wij hebben dus goed overzicht over wat er zich afspeelt op de werkvloer/bij u thuis. Bovendien zoeken wij personeel uit dat het werk uit volle overtuiging doet.